Welkom bij Greenfinity

“Een oneindigheid aan diversiteit & mogelijkheden in de online wereld”

Looijepacking.nl

Voor Looije Packing een vooruitstrevend groenten en fruit verpakkingsbedrijf en onderdeel van de Looije Group, hebben we een mooie nieuwe website mogen opleveren.

Hierin was het belangrijkste dat er een interactieve omgeving werd gecreëerd waarin websitebezoekers snel en eenvoudig kunnen bekijken welke groenten en fruitsoorten er met welke verpakkingsmogelijkheden verpakt kunnen worden. Dit ging uiteraard gepaard met mooie pakkende visuels en duidelijke content, om zo het verhaal van Looije Packing goed naar voren te kunnen brengen op de website.

Nieuwsgierig? Druk op de knop en neem een kijkje op looijepacing.nl! 

Werkenbijlooijegroup.nl

In samenwerking met First Frame hebben wij voor Looije AGF, een groot verpakkingsbedrijf in Maasdijk en o.a. bekend als hoofdsponsor van ADO Den Haag, werden wij benaderd voor personeelswerving. 

Zoals bij vele bedrijven hedendaags is de vraag naar personeel groot en moest hier vanuit Looije AGF online beter op ingespeeld worden. Toen ze naar ons kwamen met hun probleemstelling hebben we een specifieke wervingssite opgeleverd die er compleet op ingericht is om deze behoefte te voldoen met een duidelijke structuur en pakkende visuals. 

Svdenhoorn.nl

Door de voetbalvereniging S.V. Den Hoorn werden wij benaderd om een technisch probleem met het inladen van standen en programma’s te tackelen. Echter kwamen wij al snel tot de conclusie dat de bestaande website gedateerd was en deze beter vervangen kon worden. 

Wat ook meespeelden is er bij de club er een 70 jarig jubileum aankwam, een betere reden voor een vernieuwde website was niet denkbaar!

Uiteraard hebben we zoveel mogelijk clubgevoel op de nieuwe website proberen over te brengen in combinatie met handige nieuwe functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld: een club kalender, social media integratie en natuurlijk een koppeling met de knvb om alle voetbal data up-to-date te houden. Geïnteresseerd? Neem een kijkje op de website van S.V. Den Hoorn.  

Techselects.nl

Techselects is een vergelijkingswebsite die we samen met First Frame beheren in het kader van laptop vergelijking.

Hier worden op een handige manier laptops van meerdere aanbieders met elkaar vergeleken, zodat men snel de laptop met de juiste instellingen voor het juiste bedrag kan aanschaffen.

Ook hebben we een handige quiz gemaakt, zodat de consumenten aan de hand van een paar korte vragen de laptops aangeboden krijgen die aan hun vereisten voldoen.

Breatheandsmile.nl

Breathe and smile is een andere opdracht geweest van BD technisch advies die we samen met First Frame hebben uitgevoerd.

Op deze website kunnen consumenten luchtzuiveringsunits vergelijken en krijgen ze aan de hand van tips en blogs inzicht wat goede luchtkwaliteit aan voordelen voor ze op kunnen leveren. 

Ook deze website van een handige quiz voorzien zodat de juiste producten aan de juiste behoeften worden gekoppeld. 

Looijegroup.com

Looijegroup.com is de eerste opdracht die we samen met First Frame voor Looije AGF hebben uitgevoerd.

Deze website dient als visitekaart voor het bedrijf, waarin kort alle labels van Looije AGF worden uitgelicht en mensen makkelijk kunnen doorlinken naar deze websites.

Rovents.nl

Rovents.nl, een evenementenverhuur bedrijf in het Westland, is een klant met een bestaande website wiens online vraagstuk gericht was op het integreren van een nieuwe functie.

Zij zaten namelijk met het probleem dat hun offerte aanvragen allemaal handmatig via formulieren moesten worden verstuurd en worden aanvraagt. Voor Rovents hebben we toen een “reserveringsmodule” ingebouwd op de website en kunnen sindsdien klanten zelf hun pakket samenstellen met producten die ze willen huren en hoe lang ze en op welke datum ze dat willen. Deze functionaliteit die wij hebben opgeleverd scheelt voor zowel de ondernemer als de klant een hoop tijd en maakt ondernemerschap van Rovents sinsdien een stuk makkelijker. 

Unqorked.nl

Unqorked.nl is een website die dient als een verzamel en vergelijkingssite voor wijnen, van: rood tot mousserende wijnen (champagne).

Hier kan men verschillende wijnen van verschillende wijnboeren tegen elkaar afwegen en kan met een handig quiz worden bepaald welke wijnen er bij welke maaltijd en/of gelegenheid passen.

Sannenolden.nl

Sannenolden.nl is een portfolio website van Sanne Nolden een ZZP/freelancer in de Finance wereld en zorgt voor Sanne als een visitekaart en leadgeneratie kanaal voor haar onderneming.

Op deze website vinden geïnteresseerden snel de competenties van Sanne op het gebied van Finance en Bedrijfsvoering en kunnen ze makkelijk contact opnemen voor een potentiële opdracht.